Vuoden 2018 ensimmäinen leiri

20180122_135048

Ensimmäinen leiri starttasi hulinalla, kun 12 superenergistä nuorta asteli Helsinki Freedom Recordsin tiloihin. Ryhmä on nyt kokonaan uusi kahta vanhasta ryhmästä tuttua konkaria lukuunottamatta. Puukkopaja-studiossa tunnelma oli tiivis ja tunnin session aikana jopa puolet ryhmästä kävi mikkikopissa heittämässä riimit nauhalle. Muutama räppäsi omalla äidinkielellään ja stadin slangiksikin kuultiin sellaisia ilmaisuja, jotka jättivät jopa slangimestari Petri Martinezin hiljaiseksi.

20180122_150607

Helsinki Thaiboxing Clubille siirryttäessä johti Muhamed uutta seuruetta niin ripein askelin, että ohjaajilla oli työtä pysyä perässä. Treeniosuus jäi tällä kertaa vähän lyhyemmäksi, sillä muutamien piti jo rientää muihin menoihin. Halukkaat pääsivät kuitenkin kokeilemaan miltä kehäköysien sisäpuolella tuntuu, Saidin toimiessa oma-alotteisesti kehätuomarina.

IMG_8352

Suunnittelimme myös tulevia nuorten thainyrkkeilyn SM-kilpailuita, jotka järjestetään 27-29.4 yhteistyössä SMTL:n, HTBC:n, Kontulan nuorten toimintakeskus Luupin ja SIYG-hankkeen kanssa. Nuoret ovat suuressa roolissa myös tapahtuman järjestämisessä ja muutama SIYG-ryhmästä ilmoittautui jo järjestelyavuksi erilaisiin tehtäviin. Kisoista ja sen ympärille rakentuvasta tapahtumasta kuuluu lisää myöhemmin!

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s