Maaliskuun kuulumisia

Lyhyistä leiriraporteista päätettiin siirtyä kuukausittaisiin, pidempiin raportteihin. Eli tässä maaliskuussa tapahtunutta:

Thainyrkkeilyn nuorten SM-kilpailut ja SIYG-tapahtuma

Nuorten suomenmestaruudet ratkotaan Helsingissä Kontulan nuorten toimintakeskus Luupissa 27-29.4.2018. Mestaruusotteluiden ohessa järjestetään ilmainen Sport is Your Gang-tapahtuma, joka sisältää erilaisia työpajoja, tanssia ja kamppailulajitreenejä. Yhteistyötä on tehty Suomen Muaythai Liiton, HTBC:n ja Helsingin Nuorisotoimen kanssa. Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/514471405593112/

Salikilpailut Turku Muay Thai -salilla

Helsinki Thaiboxing Clubilla SIYG-treeneissä harjoittelevat Angelica Öhrn ja Ronia Martinez ottelivat kisoissa vauhdikkaat ja voitokkaat ottelut. Onnittelut tytöille! Kuvia otteluista: https://www.facebook.com/turkumuaythai/posts/755173121360083

Ilmaiset nuorten treenit Helsinki Thaiboxing Clubilla

Joka torstaina HTBC:lla klo 16-17 järjestettävät SIYG-treenit ovat käynnistyneet mukavasti. Nuoria on käynyt treenaamassa noin kymmenkunta ja mukaan mahtuu vielä lisääkin. Treenit ovat suunnattu 13-17 vuotiaille tytöille ja pojille eikä aiempaa kokemusta ja ennakkoilmoittautumista tarvitse. Treenit vetää maailmanmestari ja maajoukkuevalmentaja Petri Martinez.

Sport is Your Gang -leiri

Yhteistyötä on jatkettu Vartiokylän yläasteen kanssa ja maaliskuun leiri järjestettiin jälleen tutuin kuvioin Helsinki Freedom Recordsin studiolla ja Helsinki Thaiboxing Clubin salilla.

Yhdenmukaisen liikuntakulttuurin edistäminen Suomessa -seminaari

Sport is Your Gang Finlandin Petra ja Petri Martinez osallistuivat seminaariin, jonka avasi Helsingin kaupungin apulaispormestari Nasima Razmyar nostaen heti kärkeen esille monia tärkeitä aiheita, kuten vähemmistötietoisuuden ja vuorovaikutustaitojen lisäämisen tarpeellisuuden liikunnan kentällä. Keskustelunavauksia kuultiin Valtion liikuntaneuvostosta ruohonjuuritason toimijoiden kautta henkilökohtaisiin liikuntakokemuksiin monikulttuurisesta näkökulmasta kerrottuina. Seminaari päättyi työpajaosuuteen, jossa kartoitettiin haasteita ja etsittiin ratkaisuja yhdenmukaisen liikuntakulttuurin edistämiseksi.

IMG_20180312_174800_325

Seminaarin järjesti Punainen kortti rasismille -hanke, Fimu ry sekä Peace United. Kiitos järjestäjille!

 

 

 

 


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s